Betalen op rekening

*** ALLEEN OP AFSPRAAK ***

Geachte gast,

U heeft met ons afgesproken om op rekening te betalen. Om dit goed te laten verlopen, verzoeken wij u onderstaande gegevens in te vullen. Wij willen u daarbij wijzen op onze betalingsvoorwaarden zoals vermeld onderaan dit formulier.


Betalingsvoorwaarden Restaurant Vuur
Het versturen van een rekening is slechts een service en niet vanzelfsprekend voor een restaurant. Wij vragen daarom begrip om onderstaande ‘spelregels’. Indien dit voor u niet haalbaar is, verzoeken wij u na afloop van uw bezoek contant, met pin of Mastercard/Visa te betalen. U kunt uw factuurgegevens hieronder invullen.  Wij versturen de factuur aan de hand van de door u verstrekte gegevens, daarom verzoeken wij u dit formulier in te vullen zoals uw administratie het graag ziet aangeleverd.


Als u ons formulier invult, accepteert u de betalingsvoorwaarden van Restaurant Vuur, te weten o.a.:

  • Betalingstermijn van 14 dagen.
  • Het verstrekken van de juiste factuurgegevens en interne verwerkingscodes.
  • Let op: bij een bedrag onder de 75 euro, rekenen wij 10 euro administratiekosten. Wij versturen de factuur aan de hand van de door u opgegeven adresgegevens en eventuele interne boekingscode.
  • Bij de eerste betalingsherinnering, en/of indien er om interne verwerkings– of andere redenen een factuur opnieuw moet worden gemaakt, rekenen wij 17.50 administratiekosten.
  • Zoals afgesproken zijn uw leverings-, betalings-, verkoop- en/ of andere voorwaarden – hoe dan ook
    genaamd – niet van toepassing en zijn uitdrukkelijk van de hand gewezen.  Indien dit voor opdrachtgever/gast niet acceptabel is versturen wij geen factuur maar wordt men verzocht direct  na afloop te betalen met pin, Visa, Mastercard of cash.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze heeft u op de bevestiging gelezen. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.


Restaurant Vuur
BTW nr: 817592295B01
KVK: 32121182
IBAN: NL23 RABO 0138615454
BIC/SWIFT De BIC / SWIFT : RABONL2U

Informatie debiteur

Reserveren op rekening
Created By Studio mxd