Medewerker bediening – parttime en fulltime

De horeca is een vak apart. Het lijkt zo makkelijk: bestellingen opnemen, drankjes en gerechten serveren, de tafel afruimen en vragen of alles heeft gesmaakt. Maar jij, die enthousiaste bedieningsmedewerker die wij zoeken, weet wel beter! Jij weet dat onze gasten Vuur bezoeken om in een ontspannen omgeving te geniet van heerlijk eten. Met jouw speciale horeca-feeling weet je precies wat zij willen.

Natuurlijk snappen wij ook dat je ons mooie restaurant niet in je eentje draaiende kan houden. Daarom werk je in een gezellig team. Samen zorgen jullie dat het de gasten van Vuur aan niets ontbreekt. Dit betekent dat je niet alleen een goede bedieningsmedewerker bent, maar ook een fijne collega. We twijfelen er niet aan dat dit bij jou goed zit. De gasten van Vuur zijn een dankbaar publiek om voor te werken.

Wat vragen wij?

  • Fulltime: we vinden het fijn als je minimaal 28 uur per week beschikbaar bent. Vaak in de avond, maar onze bedieningsmedewerkers draaien ook dagdiensten. Minimaal een dag in het weekend werken is ook gewenst.
  • Parttime: als parttime bedieningsmedewerker ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar, waarvan één in het weekend. Ben je zzp’er? Dan is het ook mogelijk bij ons te komen werken.
  • Je hebt werkervaring in een restaurant dat vergelijkbaar is met Vuur. Daarnaast houden we van mensen met frisse ideeeën. Denk je graag mee over Vuur en de werkprocessen? Dan ben je bij ons op de juiste plek, want wij vinden het fijn als je meedenkt.

Bekijk hier alle vacatures!

Solliciteren
Created By Studio mxd