Voorgerecht
Rundercarpaccio met pesto, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
of
Gegrilde watermeloen met krokante avocado, feta en harissa
of
Oosterse salade met tonijn teriyaki, ponzu zalm en krokante nori
Hoofdgerechten
Black angus biefstuk met krokante kalfswang, bijpassend garnituur en lavas jus
of
Vangst van de dag met bijpassende garnituur en saus
of
Hartige wafel met geitenkaas, gepofte tomaat en gremolata
(incl. eenmaal frites en salade geserveerd)
Dessert
Crème brûlée met matcha ijs
of
Mislukte appeltaart
of
Vier kazen met druiven, kaasbrood en appelstroop
42.50 p.p
Eventueel uit te breiden met:
Amuse & glaasje bubbels bij ontvangst 9.50 p.p.
Brood met tapenade, pittige aioli en zeezout boter 4.50 per portie
Huisgemaakte frites 3.50 per portie
Salade 3.50 per portie
Groenten frites 3.75 per portie