Voorgerecht
Proeverij van de chef:
– Gerookte zalm spiesje
– Wildterrine met pompoen salade en uien konfijt
– Boerenkoolsoepje met groente croutonnetjes
– Bitterbal van oesterzwam met pastinaak mayonaise
Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk met krokante hertenwang en cèpes jus
of
Vangst van de dag met bijpassende garnituur en saus
of
Spinazie-ricotta quiche met spinazie salade en rode bieten beurre blanc
(incl. eenmaal frites en salade geserveerd)
Dessert
Pastel de nata met espresso crème brûlée, bolletje ijs en dulce de leche
of
Vier kazen met druiven, kaasbrood en appelstroop
44.50 p.p
Eventueel uit te breiden met:
Amuse & glaasje bubbels bij ontvangst 9.50 p.p.
Brood met tapenade, pittige aioli en zeezout boter 4.50 per portie
Huisgemaakte frites 3.50 per portie
Salade 3.50 per portie
Groenten frites 3.75 per portie