Keuzemenu lente 2021

Voorgerecht

Bisque met rivierkreeftjes, rouille, croutons en Parmezaanse kaas

of

Knol ‘quille’ met beurre noisette, pompoen crème, gepofte quinoa en choronsaus

of

Gebakken steak tartaar met truffel mayonaise en krokant eitje

Hoofdgerechten

Runder entrecote met stroganoff saus en bijpassende groente garnituur

of

Zalmburger met rivierkreeftjes, rode spitskool tzatziki, steppegras, paksoi, vlees tomaat en avocado cottage cheese

of

Gepofte aardappel met cabrales kaasfondue, asperge en geroosterde groenten

(incl. eenmaal frites en salade geserveerd)

Dessert

Pure chocolade wafel

of

Mislukte cheesecake met oreokoekjes, gezouten pinda’s, witte chocolade dulce de leche en rood fruit

of

Kaasplankje

44.50 p.p

Eventueel uit te breiden met:

Amuse & glaasje bubbels bij ontvangst 9.50 p.p.
Brood met tapenade, pittige aioli en zeezout boter 4.50 per portie
Huisgemaakte frites 3.50 per portie
Salade 3.50 per portie
Groenten frites 3.75 per portie

Created By Studio mxd