Op 25 en 26 december
serveren wij tijdens de avond een vijf gangen kerstdiner.
Amuse
Lolly van reepeper met gelei van rode port en sesam kletskopje
Voorgerecht
Eendenlever ballontine met blokjes appel calvados en gerookte hertenbout
Bitterbal van eekhoorntjesbrood met zwarte truffel en morilles mayonaise
Cannelloni tonijn met rillette kalfswang en eidooier crème
Pompoensoep met Hollandse garnaaltjes
Eerste tussengerecht
Gebakken kabeljauw met grove piccalilly, waterkers crème en gepofte quinoa
Tweede tussengerecht
Kwartelborstje met rode kool risotto, hartige churros en crème de volaille
Hoofdgerecht
Tournedos met gestoofde palmkool, aardappeltaartje,
paddenstoelen en dragon jus
Dessert
Harde Wener taartje met champagne custard, roodfruit compote,
mango marshmallow en Ruby chocolade ijs
Prijs per persoon 75,-
Eerste en tweede kerstdag ontvangen wij u graag om 18.30.
Alleen mogelijk op reservering.