Eerste medewerker bediening
Zijn de functie-eisen voor bedieningsmedewerker geen probleem voor jou en wil je zelfs wel iets meer? Reageer dan op onze vacature voor eerste medewerker bediening.
Wat doe je als eerste medewerker bediening?
- Het team aansturen én de goede sfeer binnen het team bewaken
- De manager ondersteunen
- Meedenken over processen op de werkvloer
- Communiceren met de keuken
- Bestellingen plaatsten bij leveranciers
- Zorgen dat onze gasten tevreden zijn én blijven
- Kassa-afdracht
Wat vragen wij?
- We vinden het fijn als je minimaal 28 uur per week beschikbaar bent. Dag- en avonddiensten proberen we zo goed mogelijk te verdelen. Minimaal twee dagen in het weekend werken is gewenst.
- Je hebt een passie voor werken in de horeca: je weet precies hoe je gasten een een mooie avond kunt bezorgen. Ruime horeca-ervaring -en liever nog een horecaopleiding- is zeer gewenst.
- Je hebt gevoel voor humor en je bent een echte teamplayer.
- Je hebt wijnkennis en kunt onze gasten daarover vertellen