Ontdek Vuur

Living Story heeft speciaal voor restaurant Vuur een unieke Escape Game ontwikkeld! Tijdens dit spannende spel leer je Vuur van binnen én van buiten kennen. Dat geldt trouwens ook voor je teamgenoten, over wie je misschien wel een heel nieuwe kant ontdekt.

We schrijven 1804, het jaar waarin Nederland langzaam went aan de Franse overheersing onder Napoleon, het
nabijgelegen paleis Soestdijk een kazerne is met Franse soldaten, de postkoets dagelijks voorbij komt en de herberg niet alleen een pleisterplaats is voor lokale gasten uit alle lagen van de bevolking, maar ook gebruikt wordt voor rechtszittingen en andere officiële aangelegenheden. In hetzelfde jaar woedt er een allesverwoestende brand, welke een spoor van vernieling heeft achtergelaten. Niet zo lang geleden vonden we echter een grote geblakerde kist met spullen. Het zijn de spullen van de oude waard, die in 1804 de grote brand bij Herberg de Roskam ternauwernood heeft overleefd maar daarna de herberg nooit meer betreden heeft. Er zijn vermoedens van een schat op de zolder van De Roskam, en daar hebben we deze oude kist gevonden. Boven op zolder staat een grote kluis, die nog nooit is opengemaakt omdat de sleutel kwijt is. Er gaan geruchten dat deze kluis de kostbaarheden van de oude waard bevat. Aan het team de uitdaging om te kijken of ze inderdaad uit deze oude spullen van de waard de sleutel van de kluis kunnen vinden!

Weet jij met jouw team de code te kraken en de sleutel te vinden? Los jij met de spullen uit de ouderwetse gelagkamer alle puzzels op en ontrafel je het mysterie van de oude kist van de waard? Je ontdekt tijdens deze unieke Escape Game bij Vuur niet alleen deze prachtige locatie (misschien moet je nog wel naar buiten voor een aanwijzing!) maar ook leer je je eigen teamgenoten op een heel andere manier kennen. Weten jullie met de juiste samenwerking en communicatie de sleutel te vinden? En komen jullie bovenaan de all-time ranking van deze bijzondere Escape Game? Speel nu!

Prijzen en informatie

Je kan de Escape Game Vuur boeken als vergaderbreak, uitje of teambuilding activiteit met jouw team. Je speelt het spel met maximaal 10 personen. Is je team groter? Dan speel je met meerdere Escape Boxen tegen elkaar.

Hieronder vind je alle prijzen per persoon voor het spelen van dit zinderende spel. Uiteraard kan je het spel bij Vuur combineren met lekker eten en drinken.

Escape Game Vuur ( 1 box) minder dan 10 personen 25.00 p.p.*
Escape Game Vuur (2 boxen) 10 – 20 personen  22.50 p.p.*
Escape Game Vuur (3 boxen) 20 – 30 personen 20.00 p.p.*

Bekijk hier de complete omschrijving van de Escape Game Vuur!

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief alle voorbereidingen en materialen en deskundige begeleiding door de professionele spelleiders van Living Story. Genoemde prijzen zijn exclusief kosten van locatie en catering bij Restaurant Vuur. Voor de Escape Game Vuur geldt een minimumprijs van 220.-.
Created By Studio mxd